Preporučujemo:
 
 
09
May

Okupljanje ljubitelja automobila – Plavnica 2014

 
Napisao: triodriver.com
0

Subota 10. maj biće pravi mali praznik za ljubitelje automobila u Crnoj Gori. U organizaciji foruma Montenegro-Racing, i uz malu pomoć prijatelja, na Plavnici će se održati okupljanje ljubitelja četvorotočkaša iz svih krajeva Crne Gore sa početkom u 12h.

okupljanje_plavnica_2014_triodriverblog_02

Na jednom mestu naći će se kompletna crnogorska tjuning scena (da, postoji) sa velikim izborom modifikovanih automobila, klub Montenegro 4X4 prikazaće terence pripremljene za najteža off-road iskušenja dok će oldtajmeristi ulepšati skup sa vozilima iz nekih prošlih vremena.

okupljanje_plavnica_2014_triodriverblog_01

Plavnica ove godine nema nikakav takmičarski karakter već mu je cilj promocija tehničke i automobilske kulture, kao i poboljšanje bezbednosti i kulture u saobraćaju, u čemu su organizatori dobili podršku od Uprave policije i Ministarstva unutrašnjih poslova. Saobraćajna policija će biti aktivni učesnik na ovoj manifestaciji sa svojim specijalno opremljenim vozilima koja će ovom prilikom biti u službi edukacije posjetilaca.

 

 

Bilo da vam se sviđaju “Lambo” vrata, spuštena kola, drečave felne, spojleri, chip-tuning, japanci, francuzi, nemci, italijani, oldtajmeri, terenci, policijski motori i presretači…ili samo volite automobile uopšte, Plavnica je 10. maja mesto za sve one sa viškom oktana u krvi. Zanimljivi automobili, lepo vreme i profesionalni DJ obećavaju dobru zabavu.

(triodriver.com/dvijebregaste.me)

 
 

Komentari

 

Dodaj komentar

*