Preporučujemo:
 

TDB Tim

Ko predstavlja Trio Driver Blog (TDB) i kako je on nastao?

Kao i većina Web projekata, Trio Driver Blog je nastao iz ljubavi. Pored nje, neophodna je bila i jaka želja da se na pravi način definiše, stvori, dokumentuje, evidentira i od zaborava sačuva nešto što se tematskim žargonom može nazvati “život u pravoj brzini”.
Na tu ideju došao je jedan ambiciozan mladić, koji mu je podario ime i udahnuo život. Nije se na tome zadržao. Okupio je tim vedrih i pozitivnih ljudi, koji su dugogodišnji poznavaoci materije kojom se TDB bavi.

Čime se Trio Driver Blog bavi?

Misija TDB tima je da okupi sve ljubitelje, vozače i poštovaoce azijatskih auto brendova, kao i sve druge iskrene prijatelje automobilizma, auto sporta i miljenike ostalih “oktanskih derivata” koji žele da se edukuju, uživaju u lepom hobiju (profesiji) i učine svoj život uzbudljivim.

Šta Trio Driver Blog nudi?

Stvaramo kolekciju važnih informacija, znanja, saveta, iskustva iz servisa i sa putovanja. Propraćujemo događaje, druženja, vršimo testiranja, fotografišemo i izveštavamo. Naravno, to nije sve, nudimo pride nešto posebno, a to je vedrina i pozitivan duh. To je naš najveći ponos.

Ko čini Trio Driver Blog tim?

GLAVNI I ODGOVORNI UREDNIK
Živko Marković
E-mail: zivko [at] triomotors.rs

NOVINARI I DOPISNICI
Vukašin Herbez
Zoran Tomasović
Saša Mitrović
Đorđe Pavićević
Nikola Jovanović

FOTOGRAFI
Nikola Urošević
Aleksandar Ognjanović
Stevan Žugić