Preporučujemo:
 
 
02
Oct

Detaljno uputstvo za kupovinu polovnog automobila

 
Polovni automobili
 
Napisao: Milan Stanković
0

Ekonomski standard u našoj zemlji nažalost ne dozvoljava svim građanima da sebi omoguće kupovinu novog automobila. Neretko, veliki broj onih koji se odluče za kupovinu nekog vozila, pribegavaju opciji da pazare polovnjak. Naša kategorija bloga “Savetnik za kupovinu“, namenjena je pre svega onima koji žele da se informišu o određenim modelima automobila sa kojima smo imali iskustva, te im svaka informacija o vrlinama i nedostacima može dosta pomoći prilikom izbora budućeg limenog ljubimca.

Autoplac
Car Audio
Farovi Honda Jazz
 
 
 
02
Sep

Kupili ste polovno vozilo? To je Honda? Imamo par saveta za vas…

 
Honda Certified
 
Napisao: triodriver.com
0

Jedan od lepših trenutaka u životu svakog vozača je neretko onaj kada se neko motorno vozilo nađe u njegovom vlasništvu. Kupovina novih vozila je nažalost u opadanju proteklih godina, te se neretko kupci okreću kupovini polovnjaka. Pošto se mahom bavimo “projapanskim” temama, pokušaćemo da objasnimo kakav je sled okolnosti i zahvata koji treba da usledi po kupovini Honda vozila, kao i da opišemo neke od odomaćenijih sklopova pogona motora kod ovog brenda.

Honda Certified
Honda Civic
Lanac lancanik k serija
 
 
 
14
Aug

Planirate da kupite auto Honda brenda? Imamo par saveta za vas…

 
Honda servis
 
Napisao: triodriver.com
3

Pored standardnih saveta na šta treba obratiti pažnju prilikom kupovine vozila, koji se mahom vezuju za stanje mehanike, limarije ili motora, možemo da damo još neke korisne informacije koje se tiču potencijalnih modela Honda vozila koje se mogu naći na našem tržištu, tačnije dostupnosti delova za njihovo održavanje i zamenu u slučaju da ne spadaju u “potrošne”.

1982 Honda Prelude ALB
1982 Honda Prelude ALB
Honda Accord CL
 
 
 
15
Sep

Mazda3 – Polovnjak na ceni

 
 
Napisao: Živko Marković
1

Vesnik novog proleća Mazde i jedan od talasa “zoom-zoom” filozofije, uz stariju sestru model Mazda6, model Mazda3 postao je veoma tražen polovnjak. Za razliku od Nissana koji je odustao od ove klase (ali je napravio višu, čiji je predvodnik Qashqai, Toyote koja je pored legendarnog Corola modela kreirala specijalno za evropski ukus model Auris, i naravno Honde sa svojim modelom Civic, Mazda je postala ozbiljan igrač među azijatskom konkurencijom.

 
 
 
04
Jun

Toyota Auris – Japanski evropljanin

 
 
Napisao: Živko Marković
0

Toyota Auris – pravi Evropljanin! Ne, ovo nije nikakva političko-regionalna titula, već je pravi opis Toyotinog aduta u Golf klasi (prim. aut. po Alviroviću), koja će nekada možda postati i Corolla klasa. Pominjemo Corollu, jer Toyota ipak nije imala hrabrosti da ugasi svoje najslavnije ime, već joj je dala isključivo četvoro vrata i dozvolu za nastup na svetsko tržište, dok je Auris postao njen pobratim, sa istom mehanikom, ali trovratnom (kod nas retkom) i petovratnom varijantom karoserije koja je veoma česta.