Preporučujemo:
 
 
09
Jun

Honda kamp – Andrevlje 28 – 29. jun 2014.

 
Napisao: Milan Stanković
0

U letnjem delu sezone, Honda Club Serbia je odlučio da ove godine umesto tradicionalnog velikog skupa na Adi Huji organizuje “Honda kamp”. Reč je o okupljanju koje će se održati 28 – 29. juna 2014. godine na Fruškoj gori. Preciznije, reč je o lokalitetu poznatijem kao Andrevlje nedaleko od kongresnog centra.

honda_kamp_fruska_gora_triodriverblog_01

Dvodnevno okupljanje počeće ispred hotela Interkontinental (nekad), sada Crowne plaza, u ranim jutarnjim časovima gde će se po starom dobrom običaju okupiti Hondaši koji će posle dugog zimskog sna krenuti auto-putem ka Novom Sadu gde će ih na prvom odmaralištu na popularnoj lokaciji Mišeluk dočekati drugi deo prijatelja hondaša iz Vojvodine, sa kojima će se uputiti ka Andrevlju.

Na obroncima Fruške gore uz redovno druženje i razgledanje Hondi biće prostora za društvene igre, konzumaciju raznih đakonija i gurmanluka sa roštilja uz najavljeni “kotlić iznenađenja”. Oni koji ostaju u Honda kamp krugu tokom noći, sutrašnjeg dana očekuje doručak posle koga mogu biti organizovane aktivnosti po želji.

Podestimo se kako izgleda jedan dan sa Honda Club Serbia u Vojvodini:

Ukoliko sta član HCS foruma u OVOJ temi možete upisati sebe na spisak za posetu događaju ili pratiti sve objave vezane za manifestaciju koja će se održati.

(Tekst: Milan Stanković Kabe / Foto: Parezan)

 
 

Komentari

 

Dodaj komentar

*