Preporučujemo:
 
 
13
Nov

Osvrt na proteklu sezonu – Kiskunlachaza Honda meet 2013 [VIDEO]

 
Napisao: triodriver.com
0

Brzinom svetlosti smo došli do novembra meseca tekuće godine. Iza nas smo ostavili ogroman broj događaja, okupljanja i aktivnosti kroz koje smo zajedničkim snagama projurili na najvišim obrtajima. Nadamo se da će naredna sezona koja startuje po završetku zimske pauze biti još bolja.

Jedan događaj je zauzeo posebno mesto u našem online dnevniku te ga moramo istaći uz koju reč hvale, jer to stvarno zaslužuje. Demonstirao je moć i dokazao da se ogroman broj ljudi može družiti bez ikakvih predrasuda pod vedrim nebom, kretavši se kroz manifestaciju, kao kroz muzej savremene umetnosti.

U pitanju je Internationalni Kiskunlachaza Honda meet 2013, jedan od najvećih događaja na kome se okupljaju Hondaši, a koji se održava relativno blizu balkanskog poluostrva – u susednoj Mađarskoj, na aerodromu Kiskunlachaza (Kiskunlačaza) u bilizini Budimpešte.

Sa velikim nestrpljenjem očekujemo sledeće okupljanje na kome ćemo ovoga puta gostovati tokom celog vikenda sa nekoliko promo vozila koja se uveliko pripremaju za sezonu koja je ispred nas. Do tada nam ostaje da uživamo i prisetimo se kakva je atmosfera bila ove godine uz dobre fotografije, zvuk i video.

 

Galerija fotografija 1

 

 

Galerija fotografija 2 

 

(triodriver.com/Foto: Milan Stanković)

 
 

Komentari

 

Dodaj komentar

*