Preporučujemo:
 
 
21
Apr

Kiskunlachaza Honda meet 2013 – mađarski specijalitet

 
Napisao: Milan Stanković
2

Nedelju dana obrađujemo fotografije, utiske, ćevape, prasiće… Još nismo uspeli da generišemo ogromnu količinu energije koja se nataložila u našim telima za dva dana kvalitetnog Honda programa. Jednostavno, šta god počeli da radimo u glavi nam je “BLOKADA”. Da, da… baš ta blokada kada kazaljka ne može dalje.

O čemu mi to govorimo? Već najavljenu manifestaciju u Kiskunlachaza posetili smo u trenutku kada je epicentar Honda zemljotresa pogodio prostor aerodroma u blizini Budimpešete.

Na skupu je većina posetilaca iz naše zemlje primetila jednu zanimljivu činjenicu, a ona je ta da kasnimo minimum desetak i više godina za svima nama često pominjanom “Evropom”.

Naravno, kako je već poznato, godine nikada nisu bile problem kada se ljubav ispreči između njih. Vođeni time, spakovali smo svoje kofere, batake, vešalice, prasetinu i u posebnu kesu stavili poveći komad pozitivne energije koja nam nikada ne manjka.

Po dolasku na manifestaciju, dočekala nas je na položaju ekipa moćnih kolega roštiljdžija iz klana SOHDOHC Type R – ujedinjenih Hondaša Srbije koja je već dva puta uspela da se otrezni i odradi veliki servis na mega roštilju sa 4 x 100 rasponom.

Preko puta je bila ekipa Hondaša i Hondašica iz susedne Hrvatske sa kojima je druženje bilo na “koktelnom” i veoma visokom nivou kako i dolikuje bliskim susedima.

Onda je počelo otvaranje hauba, sa prebrojavanjem odbeglih i ukroćenih konja.

Koliko automobila je bilo prisutno? Kalkulacije kažu da je cifra bila četvorocifrena. Najveći udeo je pripao modelu CIvic, koji je bio zastupljen u najvećem procentu. Nažalost, nismo primetili nijedan model prve generacije, a ostalih (pogotovo srednjeg doba) je bilo u svim karoserijskim varijantama.

Za dobru atmosferu i šank pobrinule su se vedre devojke iz CRO crewa. Padali su vatreni kokteli kojima ni Domo Kun nije odoleo. Jedva čekamo druženje sa standardnom ekipom u Osjeku koja će biti jedna od sledećih manifestacija koje ćemo posetiti pored HCS skupa.

Onda se iznenada naoblačilo. Prelude su stvari događale…

Kiskunachaza drag cars
 
 

Komentari

Kiskunlachaza – Honda skup 2013 | GARAŽA | 16.12.2013 19:12

[…] i pogledate još fotografija sa ovog skupa, posetite stranice Trio Driver Bloga i pročitajte članak posvećen ovom […]

Željko Jelisavac | 21.04.2013 23:04

Odlične fotke, isplatilo se čekanje. Kao jedan od članova ekipe koja je boravila na ovom skupu mogu samo da kažem da je jako teško dočarati sva dešavanja i energiju kroz ovakav izveštaj, koliko god obiman bio. Prosto, svako kome ovo deluje interesantno mora da ode, vidi i oseti sve uživo. Meni je zaista drago što sam se odlučio da idem, tako da sigurno ne propuštam sledeće godine.

 

Dodaj komentar

*