Preporučujemo:
 
 
08
Apr

Kiskunlacháza (Kiskunlačaza) 2013 – Honda skup

 
Napisao: Živko Marković
0

Poznato je da su vozači Honde jedni od najvernijih i najfanatičnijih ljubitelja azijatskih vozila. Zavetovani na ljubav prema Hondi, često izlaze iz običnih životnih okvira nadjačavajući i druge neazijatske brendove. Logična činjenica koja proizilazi iz takve ljubavi je da su jedni od najorganizovanijih klubova ljubitelja auto brendova upravo klubovi ljubitelja Honde, ne samo u Srbiji , već i šire.

Jedan od najvećih događaja na kome se okupljaju Honde održava se relativno blizu balkanskog poluostrva – u susednoj Mađarskoj. Na aerodromu Kiskunlacháza (Kiskunlačaza), u blizini Budimpešte, tokom jednog vikenda, okupi se skoro hiljadu Hondi iz svih delova Evrope. Aerodrom je udaljen oko 400 Km od Beograda, te posećivanje manifestacije ne predstavlja preterano veliki trošak, ukoliko se raspodeli na više saputnika.

Ove godine program počinje u petak 12.04.2013., u popodnevnim časovima i traje ceo vikend. Specifičnost ovakve postavke obuhvata kampovanje i roštilj u krugu aerodroma, dok se atmosfera uz prisustvo ogromnog broja vozila sa H znakom, ne može se opisati rečima. Svako ko je prisustvovao festivalima poput EXIT, Siget i dr. može da nasluti šta nas očekuje na Kiskunlacháza.

Honda Club Serbia ove godine planira organizovanu posetu manifestaciji. Sve informacije u vezi skupa, prijave za put, dogovore i slično možete pratiti u matičnoj temi na forumu.

TDB team će takođe uveličati skup svojim prisustvom, te očekujte detaljnu reportažu iz prve ruke.

Do tada, uživajte u video materijalu sa ranije održanog skupa…

 

(Živko Marković / Foto: Flickr (G@G)

 
 

Komentari

 

Dodaj komentar

*