Preporučujemo:
 
 
18
May

Ljubitelji automobila okupirali Plavnica kompleks [FOTO i VIDEO]

 
Napisao: Milan Stanković
0

Kako smo i najavili u toku prošle nedelje, parking velikog kompleksa Plavnica, ugostio je u subotu na tradicionalnom, sada već, trećem po redu okupljanju u organizaciji foruma Montentgro Racing ljubitelje velikog broja evropskih i svetskih auto brendova.

auto_okupljanje_plavnica_2014_triodriverblog_35

Na događaju je bio prisutan veliki broj vozila koja su parkirana “tematski” privačila pažnju svih starosnih generacija koje su se po lepom danu uputile da proprate izlagače. Brendovi poput Renaulta, Citroena, BMW, Volkswagena, Audija, Minija i mnogi drugi, učinili su da atmosfera i ponuda brendova bude šarolika, uključujući različite “setape” ljubimaca. Obilje detalja, dodatne opreme, felni i drugih asesoara dali su još jedan signal da auto scena našeg najbližeg suseda ima veliki potencijal i da se na nekom narednom okupljanju može očekivati još veći i bolji odziv onih koji imaju šta da pokažu i razmene iskustva.

auto_okupljanje_plavnica_2014_triodriverblog_37

auto_okupljanje_plavnica_2014_triodriverblog_09

Primetili ste da smo izostavili neke od brendova prilikom nabrajanja prisutnih? Jesmo, priznajemo… Reč je o azijatima, koje bismo posebno istakli zbog tematike našeg bloga, a ovaj skup je svakako jedan od onih koji može u velikoj meri da se pohvali i diverzitetom “kosokih mašina” što nam ide u prilog i stoga je ovaj događaj kod nas izazvao veliko interesovanje, pored želje da popularizujemo auto sferu u našoj zemlji kao i okruženju.

auto_okupljanje_plavnica_2014_triodriverblog_08

Naime, pored Mistubishi, Toyota i drugih, istaklo se na poseban način i nekoliko perfektnih Honda vozila, od kojih nam je jedan primerak već poznat od ranije. Pored toga što su vlasnici izvukli maksimum iz petnih žila ne bi li ih doveli i održali u perfektnom stanju, njihova specifičnost i retkost još više je rasplamsala maštu onih koji su imali priliku da ih vide jedno pored drugog.

auto_okupljanje_plavnica_2014_triodriverblog_31

auto_okupljanje_plavnica_2014_triodriverblog_25

Detaljnije ćemo o njima pričati u nekim drugim kategorijama ovog bloga, ali ovaj put ističemo sva tri vozila uz poseban akcenat na egzotu – Honda NSX model koji je zauzeo posebno mesto u srcima svih japanofila.

auto_okupljanje_plavnica_2014_triodriverblog_01

auto_okupljanje_plavnica_2014_triodriverblog_03

Nije izostalo ni prisustvo terenskih vozila koja su spremljena za ekstremne terene i avanture po nepristupačnijim vrletima od uobičajenih asfaltnih trasa kakvim se vozimo svakodnevno.

auto_okupljanje_plavnica_2014_triodriverblog_12

auto_okupljanje_plavnica_2014_triodriverblog_14

Za kraj vam ostavljamo da uzivate u video zapisu, kao i fotografijama u prilogu:

(Tekst: Milan Stanković Kabe / Foto: Miloš Raspopović i Stevan Žugić)

 
 

Komentari

 

Dodaj komentar

*