Preporučujemo:
 
 
26
Nov

Nissan 370Z od 1000KS – Drift u napuštenom tržnom centru

Nissan 370Z Drift
 
Napisao: triodriver.com
0

Svi smo već prošli kroz takvu situaciju. Uživate dok vozite i razgledate napušteni tržni centar u Los Anđelesu u svom Nissanu 370Z za drift od 1000KS, kada se odjednom pojavi jos jedan Nissan 370Z slične konjaže da vam pokvari jutro…

Nissan 370Z Drift

U video-klipu koji je dokumentovala ekipa Hoonigan-a pojavljuju se majstori drifta Chris Forsberg i Ryan Tuerck uz pratnju puno dima koji je nusprodukt spaljenih pneumatika koje nisu štedeli. Oni voze uredno spakovane Nissan-ove automoble za drift koji su pogonjeni V8 motorima sa nitro dopunom, i kako stvari izgledaju, sa dosta izdržljivim podvozjem. Navikli smo da od strane Ken Block-a vidimo zanimljive režirane bravure, ali sinhronizacija veštine driftovanja Forsberga i Tuerka je na zapanjujućem nivou i u velikom broju situacija na granici visokog rizika.

Nissan 370Z Drift

Ukoliko ne radite trenutno ništa bitno (osim što ste se odlučili da pročitate ovaj tekst) stvarno bi trebali da posvetite narednih 4 minuta života da pogledate ovu impresivnu i dinamičnu akciju sa dva Nissan 370Z modela.

(Izvor: topgear.com)

Nissan 370Z Drift
Nissan 370Z Drift
Nissan 370Z Drift
 
 

Komentari

 

Dodaj komentar

*