Preporučujemo:
 
 
26
Feb

Toyota Corolla Levin AE86 – Lek za slomljena srca [Video]

Toyota Corolla AE86 Next One
 
Napisao: Nikola Jovanović
0

Toyota je nedavno u Japanu lansirala novu promotivnu kampanju nazvanu Next One, stvorenu da generaciju rođenu u novom milenijumu zainteresuje za automobile i vožnju. Tako su prva dva snimka prikazala terenac Landcruiser kako suvereno prelazi australijsku pustinju i GT86 (za čijim volanom je bio Akio Toyoda) na etapi reli takmičenja.

Toyota Corolla AE86 Next One

Međutim, serija sastavljena od tri trominutna snimka čini se kao mnogo privlačnija mlađoj populaciji, prikazujući priču staru od kako je sveta i veka: Momku se sviđa devojka, ali njoj se dopada neko drugi. Ipak, malo popularniji, ali i dalje “štreberasti” najbolji drugar, protagonisti pomaže da preboli neuzvraćenu ljubav pokazujući mu biser japanskog inženjeringa – Toyota Corolla Levin AE86, popularni “Hachiroku”.

Toyota Corolla AE86 Next One

Ma koliko pomenuta radnja zvučala krajnje jednostavno, ono što ne prestaje da nas fascinira jeste način je ona prikazana kroz tri identično koncipirana snimka nastala u tri različite države (Japanu, Australiji i Južnoafričkoj Republici), prikazujući trojicu nesretno zaljubljenih mladića i njihovo druženje sa Toyota Corolla Levin AE86:

Japan

Australija

Južnoafrička Republika

Sva tri snimka povezana u jedan

Na žalost, uprkos izuzetnoj kreativnosti i trudu japanskog giganta, kampanja Next One ni na koji način neće ukloniti stereotip da su vlasnici Toyota Corolla Levin AE86 uštogljeni zaluđenici bez lepših polovina. (prim. aut. tužni uzdah)

(Nikola Jovanović/Foto: youtube.com; autowp.ru)

Toyota Corolla AE86 Next One
Toyota Corolla AE86 Next One
Toyota Corolla AE86 Next One
 
 

Komentari

 

Dodaj komentar

*