Preporučujemo:
 
 
18
Jun

Gastarbajterska JDM šetnja novim svetom

 
Napisao: A. Ognjanović
0

Da li biste voleli da živite u zemlji gde su Honda NSX, S2000, Nissan GT-R kao i ostale ulične zveri domaće životinje? Zvuči veoma primamljivo, složićete se, pogotovo nekima koji su stacionirani na zaboravljenom Balkanu gde je auto kultura nažalost marginalizovana, a vozni park pokojnik o kome se govori sve najbolje.

“Gdje sam rođen tu je sve sirotinja, vuk je u nas domaća životinja, škrta zemlja nikoga ne hrani, da preživis moraš radit’ vani”. Stara, dobra i sve realnija kod nas. No, ovo nije trenutak kada ćemo psovati po političkim i društvenim strukturama naše male zemlje i brdovitog Balkana. Naša misija je sasvim drugačija.

Mi propagiramo vedara lica, ekstremni duh i pozitivnu proistočnjačku kulturu. Ovaj EG govori o nasleđu koje je opšte poznato. Oldschool, tospa, JDM amber corners, poneki lipić i sreći nema kraja.

Šetanje ulicama rasterećuje svakoga, još ako su boje pravilno odabrane, sve postaje poezija koja se čita tečno i sa blagom intonacijom.

Japanaca ima na svakom koraku. Neki uhvate i najbližu Imprezu da se dobace do “skupštine opštine” i upišu sebe u knjigu matično-bračnih utisaka.

Nastavite dalje, i sretnete nekog ko se probudio i proteže noge dugim ulicama bez među gasa, značajno ističući svoju boju JDM nevinosti.

Znamo, smorili smo Vas. Odsmo na stazu da odgledamo nekoliko drag potezanja, a zatim ćemo pravac na spavanje. Do sledećeg druženja, uživajte u galeriji fotografija ispod teksta.

(Tekst i Foto: Aleksandar Ognjanović)

 
 

Komentari

 

Dodaj komentar

*