Preporučujemo:
 
 
23
Jan

Pojačajte zvuk – The Weeknd & Mazda RX-7

 
Napisao: Nikola Jovanović
0

Pre nekoliko dana, R&B pevač The Weeknd (The Weekend) objavio je novu pesmu pod nazivom „Party Monster“, prijatno nas iznenadivši nesvakidašnjim odabirom automobila za spot. Sa ukusom i merom modifikovana Mazda RX-7 druge (FC) generacije (1985-91), ne samo da je popularnom kanadskom umetniku poslužila kao atraktivni prevoz na druženje sa lepoticama vatrenog temperamenta, već i za beg od jedne od dama nakon noćnog provoda. Da sve bude zanimljivije, izbor njenog automobila sveden je na žuti Lamborghini Murcielago LP640.

Mazda RX-7 sa diskretnim bodykit-om delo je tuning radionice Buddha Concept Design i sudeći po desnom volanu, autentični je JDM model. Kako je The Weeknd do sada u svojim pesmama i spotovima uvek navodio egzotične superautomobile, japanski kupe sa rotacionim agregatom prikazan na spotu uneo je svežinu ekstremno komercijalnom i snobovskom žanru.

Kao prave JDM ljubitelje svaka pojava legendarnog Mazdinog sportiste u mainstream medijima nas raduje, a nakon ovakvog spota, nadamo se da će u budućnosti, podižući farovi” i “motori bez klipova” dobiti popularnost i prisustvo u muzičkom svetu.

 

Nikola Jovanović / Foto: Youtube screenshot

 
 

Komentari

 

Dodaj komentar

*