Preporučujemo:
 
 
12
Jan

Toyota Land Cruiser – ojačavanje krovnog nosača

 
Napisao: Živko Marković
0

Naši dragi prijatelji i junaci priče o dvoje mladih avanturista iz Francuske – Katia i Ivan su se po završetku druženja sa Srbijom i njenim lepotama uputili u Crnu Goru kao sledeću destinaciju. S obzirom da smo u kontaktu, u zavisnosti od mesta i trenutka gde uspeju da nađu pristup internetu, nedavno mi je stigla molba od Ivana da mu pomognemo i preporučimo kontakt nekog dobrog limara/bravara u Crnoj Gori.

Pokazalo se da krovni nosač na Land Cruiser, koji je originalno napravljen za Renault Traffic, ipak ne može u potpunosti da izdrži dugotrajan napor pri zahtevijoj vožnji i punom opterećenju. Stoga je Ivan poželeo da ga preventivno ojača pre nego što nastavi putovanje.

U Podgorici živi moj dobar drug i klijent Mladen, vlasnik jedne fantastične Honde CRX VTEC. Znam da njegov otac može da pomogne u ovoj situaciji te upućujem Ivana i Katju na njega.

Kao što to i dolikuje, posao biva odrađen na obostrano zadovoljstvo, te se još jednom u Ivanovo i Katino ime zahvaljujem Mladenu i njegovom ocu na koordinaciji i ličnom zalaganju.

Mladen je kao pravi domaćin sve organizovao, čak je i svojeručno uzeo učešće u celoj akciji, uz par prijatelja i samog Ivana.

Krovni nosač je na tačkama kačenja na karoseriju dobio metalna ojačanja, koja su ga ukrutila i smanjila uvijanje. S obzirom na popriličnu površinu, uvijanje je bilo dosta veliko do tog trenutka.

Ovaj avanturistički par, nastavio je put ka Albaniji. Upravo su ušli u Grčku spremni za jednu novu zemlju i još jednu avanturu…

(Tekst: Živko Marković/Foto: Katia i Mladen)

 
 

Komentari

 

Dodaj komentar

*