Preporučujemo:
 
 
27
Apr

Teleportom kroz Mazda istorijat

 
Napisao: Nikola Urošević
0

U današnje vreme dosta toga je moguće zahvaljujući savremenim tehnologijama. Možemo prošetati bar na kratko do Japana, u Mazdin muzej u Hirošimi. Kompanija Mazda uz pomoć Google, svima koji nisu u mogućnosti da posete njihov spektakularni muzej, omogućava virtuelno razgledanje istog. Upoznavanje sa istorijom i budućim razvojem nama dragog proizvođača automobila.

Muzej se kao i sedište kompanije nalazi u Hirošimi. Sadrži pet većih celina i ulazni deo sa prodavnicom, na koji se se nadovezuje odeljak gde je predstavljen istorijski razvoj Mazde. Iz istorijskog odeljka se pristupa delu muzeja koji je posebno posvećen Mazdinim Wankel motorima, kao i delu koji se bavi budućim razvojem, gde su izložena i koncept vozila.

Sledeći deo muzeja tiče se same tehnologije proizvodnje Mazdinih automobila, a na njega se nadovezuje specijalni odeljak sa pogledom na proizvodnu traku u fabrici.

U virtualnoj turi nam nije dozvoljeno da zavirimo u sve kutke muzeja. Za potpuni užitak je ipak potrebno posetiti muzej uživo. Ako se ikada budete zadesili u Hirošimi, obavezno posetite ovu lokaciju. Ulaz je besplatan, samo je potrebno najaviti se pre odlaska putem telefona ili E-maila, a domaćini će vas srdačno ugostiti.

 


Prikaži veću mapu

 

(Nikola Urosević/Foto: jdmstyletuning.com, cdn.wemotor.my)

 
 

Komentari

 

Dodaj komentar

*