Preporučujemo:
 
 
30
Apr

9. Honda skup u organizaciji Honda Club Serbia

 
Napisao: Milan Stanković
0

Posle jednogodišnje pauze u organizaciji Honda Club Serbia 18. maja 2013. godine u Beogradu, na karting stazi “Adi Huja” , sa početkom u 13h, održaće se deveti internacionalni Honda skup.

Manifestacija poznata po odličnoj atmosferi i okupljanju velikog broja Honda vozila na našim prostorima posle Kiskunlacháza (Kiskunlačaza) 2013 skupa otvoriće domaću Honda sezonu.

 

I ove godine uz druženje i zabavu kroz raznovrstan program, počevši od nagradnih igara za učesnike, popularnog nadmetanja “brzi krug” i drugih, najspretniji i najsrećniji posetioci će biti u prilici da manifestaciju napuste sa nekom od nagrada iz velikog fonda.

Godinama unazad “brzi krug” privlači veliku pažnju takmičara i gledalaca. Reč je o nadmetanju u kome učestvuju isključivo Honda vozila. Automobili podeljeni u tri klase po snazi startuju iz mesta boreći se za postizanje najboljeg vremena i što bržeg prolaska kroz cilj. Prvi krug služi za zagrevanje, dok se u drugom vreme meri i utiče na generalni plasman takmičara i njegovo mesto na trkačkoj listi.

Nikako ne smemo da izostavimo i simpatične promoterke sponzora, koje će osim deljenja informativnog materijala, nagrada i poklona, tog (nadamo se) toplog dana, svojim osmesima šarmirati sve prisutne fanove kosookih.

Pretprošle godine, atmosfera je bila vatrena, te je posle jednogodišnje pauze očekivan zagarantovan provod. Video to dokazuje:

 

Posetioci koji prvi put dolaze na Adu huju, mogu iskoristiti koordinate u prilogu za svoj GPS uređaj.

44°49’23.26″N
20°30’38.64″E

Kako biste pratili sve aktivnosti i pripreme vezane za skup, posetite temu na maticnom forumu Honda Club Serbia.
TDB tim će se kao i obično potruditi da vam na najbolji način prenese atmosferu sa događaja.

 

(Stanković Milan Kabe/Foto: Nikola Urošević)

 
 

Komentari

 

Dodaj komentar

*