Preporučujemo:
 
 
01
Jun

Mazda MX-5 Miata – “Vozačev život” [VIDEO]

Mazda 6 Drivig Matters
 
Napisao: Nikola Jovanović
0

Bićemo krajnje subjektivni (i objektivni): Iako gotovo svi proizvođači automobila ulažu velike napore kako bi proizveli interesantne i zabavne modele i izgradili sportski imidž, malo koji je u tome uspeo kao što je japanska kompanija Mazda (od skora u alijansi sa kompanijom Toyota). Osim atraktivnog dizajna kao i odličnog odnosa kvaliteta i performansi, Mazda svoj uspeh na globalnom tržištu tokom ove i protekle decenije u mnogome duguje i “Zoom-Zoom” marketinškoj kampanji pokrenutoj na pragu trećeg milenijuma:

Nedavno Mazda je otpočela potpuno novu kampanju naziva Driving Matters (Važno je voziti), još više orijentisanu ka entuzijastima kojima je automobil ipak nešto više od prevoza od tačke A do B.

“A Driver’s Life”, prvi u nizu reklamnih spotova nove kampanije nam na pomalo sentimentalan način prikazuje “odrastanje” jednog vozača – počev od časova vožnje tokom tinejdžerskih dana, koledža, zaposlenja, pa do braka i onoga što bi zlobnici ocenili kao krizu srednjih godina.

Mazda Drivig Matters

Na tom putu ga je pratilo upravo nekoliko modela kompanije Mazda, među kojima su Mazda MX-5 Miata prve generacije, Mazda 3, aktuelna Mazda6 i još jedan sportski automobil skriven iza garažnih vrata.

Mazda RX-7 Spirit R

Na žalost, iako smo se ponadali da će se na kraju, u ulozi automobila za zabavu, pojaviti vlasnikov crveni “momački” roadster (fabrički očuvan ili u trkačkom izdanju), ili na primer neka od generacija kupea RX-7, ta čast je ipak dobila aktuelna Mazda MX-5.

Mazda MX-5 Miata Drivig Matters

(Nikola Jovanović/Foto: autoblog.com)

Mazda Drivig Matters
Mazda MX-5 Miata Drivig Matters
Mazda RX-7 Spirit R
Mazda 6 Drivig Matters
 
 

Komentari

 

Dodaj komentar

*